Republika Srpska

Igrači Krupe na ceni

Odlične partije debitanta Krupe ove jeseni nisu ostale nezapažene i zato ne treba da bude čudno što je dobar dio prvotimaca ovog premijerligaša na ceni i već na kraju jesenjeg dela prvenstva mogli bi da promene sredinu.

Naglasio je ovo član Upravnog odbora Krupe Dragomir Ilić, jedan od najzaslužnijih za munjevit uspon kluba iz Krupe na Vrbasu.

Nije tajna da smo veoma blizu da realizujemo transfere Elvira Koljića i Ajdina Redžića, a veliko interesovanje postoji za Aleksandra Vukotića, Irfana Jašarevića, kao i još nekoliko igrača – rekao je Ilić.

Iako nije želio da otkriva o kojim klubovima je reč, izjavio je da bi u slučaju eventualnih transfera Krupa imala gotovo zatvorenu finansijsku konstrukciju za prolećni dio sezone.

Mogu da kažem da su za Koljića i Redžića zainteresovani klubovi iz Francuske i Švajcarske, dok bi Vukotić mogao karijeru da nastavi u Italiji ili Austriji. Pošto u našoj startnoj postavi ima dosta igrača mlađih od 21 godinu i za njih stiže dosta ponuda iz zemalja u okruženju, a konkretne su stigle iz hrvatskih klubova Rijeke i Osijeka, odnosno novosadske Vojvodine. Sve njih važemo i sigurno je da naše igrače nećemo prodati u bescenje. Naš budžet za prvu sezonu u Premijer lige trebalo bi da iznosi između 800.000 i 900.000 maraka i vjerujem da bi se u našu klupsku kasu od prodaje igrača mogla sliti bar polovina tog iznosa, ako ne i više – nastavio je Ilić.

izvor-glassrpske.com