Republika Srpska

Igrači Krupe počinju sa radom

Od danas će fudbaleri premijerligaša Krupe početi rad po individualnom programu, da bi što spremnije dočekali početak priprema.

– Na žalost za njih je odmor već gotov i od danas su dužni da rade po individualnom programu i tako će biti sve do 11. januara, kada će se obaviti prozivka za početak priprema. Ne želimo ništa da prepuštamo slučaju, jer ćer nam u drugom dijelu prvenstva trebati samo igrači koji budu maksimalno spremni za sva iskušenja koja nas očekuju – naglasio je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

Iako su im mnogi predviđali grčevitu bitku za opstanak debitant u eliti se poslije 18 kola nalazi na četvrtoj poziciji i sa realnim izgledima da se u naredne četiri prvenstvene runde obezbijedi plasman u Ligu za prvaka.

– Blizu smo toga, ali i daleko. U ta četiri kola prvo dočekujemo Željezničar, potom gostujemo Zrinjskom, dolazi nam Čelik i u posljednjem kolu igramo sa Vitezom na njegovom terenu. Prilično težak raspored, ali sam ubijeđen da ako osvojimo između četiri i šest bodova da ćemo igrati Ligu za prvaka – nastavio je Starčević.

Po njegovim riječima i u slučaju drugog scenarija neće biti tragedija.

– Ako se desi da se ne plasiramo među šest najboljih, moraćemo u Ligu za opstanak, gdje bi objektivno bili prilično bezbjedni, jer imamo odličnu bodovnu zalihu, ali i priliku da kroz ovo takmičenje dobijemo na iskustvu, ali i da dobrim igrama i pobjedama skrenemo još više pažnju na naše igrače – rekao je Starčević.

glassrpske