Republika Srpska

Jazvin i Zakarić na meti Krupe

Iza fudbalera Krupe je jedna od najuspešnijih polusezona od osnovanja kluba 1983. godine, izabranici trenera Slobodana Starčevića završili su debitantski nastup u premijerligaškoj konkurenciji na četvrtoj poziciji sa dobrim predispozicijama da na proleće obezbede i nastup na međunarodnoj sceni.

U sklopu realizacije takmičarskih ambicija i zamisli za prolećni deo sezone koji počinje 25. februara u Krupi na Vrbasu razmišljaju da osveže i ojačaju igrački kadar. Određenih promena će da bude, a na oku kluba iz kanjona Vrbasa su napadač prvoligaša Federacije BiH Čapljine Sa lko Jazvin, odnosno ofanzivac Slaven Belupa iz Koprivnice, inače rođeni Gradiščanin, Goran Zakarić, bivši mladi reprezentativac BiH.
-Svakodnevno razgovaramo i sklapamo igrački mozaik, u permanentnim sam razgovorima sa šefom stručnog štaba Slobodanom Starčevićem, naša saradnja seže od ranije, radili smo u mnogim klubovima. Razgovarali smo na temu novajlija, s nekim pojedincima smo i obavili razgovore, ali još uvek nismo postigli nijedan definitian dogovor. Tačno je da su neki fudbaleri naša želja, ali treba da se poklope ambicije i kluba i igrača – istakao je direktor Krupe Miroslav Balaban.
sportdc.net