Republika Srpska

Jelisavac:”Teško protiv Slavije”

16.03.2018.

Zbog disciplinske prijave od strane šefa stručnog štaba Zlatka Jelisavca u konkurenciji za subotnju (14 časova) utakmicu u Istočnom Sarajevu protiv Slavije u kombinaciji za tim Rudar Prijedora nijedino neće biti Nemanja Vejnović. To je potvrdio i sam trener jesenjeg šampiona Republike Srpske na jučerašnjoj konferenciji za novinare uoči početka prolećnog dela prvenstva.

-Jedini u konkurenciji za utakmicu protiv Slavije neće biti Nemanja Vejnović koji ima tu disciplinsku prijavu i videćemo kako će se sve rasplesti i kada će moći da konkuriše za tim. Što se ostalih igrača tiče kažnjenih nema, niti povređenih, tako da u Istočno Sarajevo putujemo da odigramo kvalitetnu utakmicu – istakao je strateg Prijedorčana Zlatko Jelisavac.

Posle duge prvenstvene pauze od skoro četiri meseca fudbaleri Rudar Prijedora su se uželeli fudbala jer su tokom zimskih priprema i štrajkovali, pa nisu odigrali planirani broj prijateljskih utakmica, a osim toga bili su i loši vremenski uslovi.

Gostujemo vrlo dobroj ekipi Slavije što pokazuje i mesto rivala na kraju jesenjeg dela prvenstva, sa klupe ih vodi iskusni trener Dragan Radović, a za razliku od prošlih sezona kada su imali dosta problema “sokolovi” su na vreme počeli i pripreme i odigrali su više kontrolnih utakmica nego mi. Biće nam zaista teško, ali iskreno se nadam da ćemo biti oni pravi, dati sve od sebe na terenu, prikazati odgovornost i disciplinu i da rezultat neće izostati. Moramo da idemo na pobedu svaku utakmicu, tako i protiv Slavije, sa ciljem da sačuvamo naše pozicije i na kraju ostvarimo zacrtane ambicije – dodao je Jelisavac.

izvor:sportdc.net