Republika Srpska

KMF “Čelinac” cilja plej of

KMF “Čelinac” je prošle sezone zajedno sa “Tangom” vrlo lako osigurao opstanak i zauzeo mesto odmah iza njih u plej autu.

Obje ekipe su bile vrlo blizu ulaska u plej of, ali su ipak ostale kratkih rukava pa su morale da otaljavaju posao u ligi za opstanak. Ove godine u “Čelincu” se nadaju da mogu doći do plej ofa, i to je jedini cilj za ovu sezonu.

– Što se tiče naših ambicija to su svakako borba za plej of i gornji dio tabele. Za sad još uvijek nismo na maksimalnom nivou pripremljenosti, ali verujem da ćemo do trećeg-četvrtog kola imati optimalnu formu. Nemamo prevelikih ekipa oko uigravanja ekipe, budući da je ovo gotovo ista ekipa u odnosu na prošlu sezonu. Nije nam niko otišao, a doveli smo Džombića i Kokića koji su već bili kod nas, i poznaju ekipu, tako da nikakvih problema sa te strane ne bi trebalo biti, rekao je za naš portal trener “Čelinca”, Milan Kljunić.

KMF “Čelinac” nije bio previše aktivan u prelaznom roku. Doveli su Janka Kokića iz mostarskog “Starog Grada”, te Vladimira Džombića iz “Sokratesa”. A jedno od pojačanja biće svakako i povratak Mladena Orašanina nakon povrede.

sportdc.net