Republika Srpska

Kozara sa Trivunovićem do opstanka

24.01.2018.

Novom treneru Kozare Vuletu Trivunoviću odazvalo se 24 fudbalera koji će braniti boje kluba u prolećnom delu sezone Prve lige Republike Srpske. Trivunović je iznio plan aktivnosti do 10. marta za kada je zakazan nastavak sezone.

Nadam se da ste vi dio nove Kozare i hvala svim igračima koji su nosili dres ekipe kao i onima koji su došli. Znam da su pojedinci imali bolje ponude, ali su zbog ljudskih i prijateljskih odnosa sa mnom došli u Kozaru. Dobili smo nekoliko proverenih i iskusnih igrača sa kojima neće biti “zime” u sezoni. Svesni smo šta nas čeka i samo savesnim radom možemo do opstanka. Većinu igrača poznajem, sa nekima sam radio, a od mlađih očekujem da se brzo uklope, jer neće igrati ko to ne zasluži – rekao je Trivunović.

Kozara pod ugovorom ima 24 igrača, a to su golmani: Miloš Bojanić, Mladen Ilić i Dušan Dončić te igrači; Ognjen (Mirka) Petrović, Igor Pilipović, Mile Paštar, Slaven Kovljen, Zoran Petković, Mile Kovačević, Nebojša Stjepanović, Živko Bubić, Nebojša Babić, Boris Aljetić, Momir Zečević, Ognjen (Milka) Petrović, Vladimir Kremenović, Siniša Radoja, Boris Raspudić, Igor Mirković, Rade Džombić, Kosta Selak, Asmir Hamzić, Aleksandar Mirjanić i Slobodan Gvozden.

izvor:glassrpske.com