Republika Srpska

Krenuo i premijerligaš iz Bijeljine

Fudbaleri bijeljinskog premijerligaša Radnika  su startovali za nastavak prolećne sezone. Prozivku je izvršio  šef stručnog štaba  Nebojša Milošević i njemu su se odazvali svi pozvani igrači..
“Atmosfera  u klubu je dobra. Znamo naše zadatke io trudićemo se da ih ostvarimo. Nemamo nikakvih pritisaka . Pripreme ćemo odraditi na najbolji način. Imam puno poverenje u ovaj igrački kadar,” bio je kratak Milošević.
“Verujem da će pripreme biti dobro odrađene i da ćemo proleće dočekati spremno.Cilj je ostvariti plasman koji vodi u Evropu. Uprava radi na dovođenju 2-3 igrača jer nam je povreda Dušana Martinovića poremetila plan.” kaže generalni sekretar Nebojša Tomić.
Dino Beširevič je jesenju polusezonu odigrao odlično i nada se uspešnom i proleću.
“Proleće će biti teže jer svi nastoje da poprave utisak.Želimo plasman u “ligu za prvaka” i izlazak ne Evropsku scenu. Branimo trofej  kupa BiH i RS. Imamo kvalitet,” kaže Beširević.
Radnik će do 2. februara raditi u Bijeljini, a istog dana se seli u Tursku Antaliju gde će ostati 10 dana. Po povratku u Bijeljinu odograće se nekoliko utakmica kako bi se spremno dočakao susret sa Olimpikom 25.februara.
sportdc.net