Republika Srpska

Krupa deklasirala Zvijezdu 09

11.04.2018.

Fudbaleri Krupe danas su na gostovanju sa ubedljivih 4:0 savladali Zvijezdu 09 u Etno selu Stanišići u okviru prve utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Krupa je pitanje pobednika u ovom meču rešila na samom startu utakmice. Gosti su već u šestoj minuti poveli sa 1:0 kada je nakon sjajnoj centaršuta Nikodijevića mrežu Zvijezde 09 zatresao Nusmir Fajić.

Samo četiri minute kasnije bilo je 0:2. Igrači Krupe odigrali su sjajnu akciju koju je na kraju svojim drugim golom krunisao Fajić.

Zvijezda je mogla smanjiti u 23. minuti, ali je pokušaj Govedarice otišao pored gola.

Kazna za ove promašaje stigla je samo četiri minute kasnije, a na sceni ponovo je bio Nusmir Fajić koji je upisao hat-trick. U samom finišu prvog poluvremena gosti su postigli i četvrti gol, a ovaj put u listu strijalac upisao se Mirosavljević.

Zvijezda 09 – Krupa 0:4 (Fajić 6′, 10′, 34′, Mirosavljević 45′)

Zvijezda 09: Lakić, Babić, Bajić, Mahmutović, Krajišnik, Huseinbašić, Zlatković, Mazić, Makarić, Tripković, Govedarica. Klupa: Mijović, Guzijan, Dojčinović, Stanić, Asentić, Tojčić, Filipović.

Krupa: Fejzić, Maksimović, Ljubenović, Dujaković, Vukotić, Nikodijević, Mirosavljević, Balabanović, Aleksić, Fajić, Marjanović. Klupa: Kurić, Redžić, Makitan, Lukić, Glamočić, Banović, Šamara.

izvor:sportsport.ba