Republika Srpska

Krupa poražena u Mostaru

13.08.2017.

Fudbaleri Krupe poraženi su u Mostaru od Zrinjskog u okviru 4. kola BH Telecom Premijer lige BiH, rezultatom 1:0.

Prvo poluvrijeme utakmice završeno bez velikih uzbudjenja rezultatom 0:0. Krupa je imala dobru priliku u 32. minuti preko Ljubenovića ali nije bilo gola. Jedini gol na utakmicu za trijumf Zrinjskog postigao je Pero Stojkić u 60. minuti utakmice.

Nakon susreta na Stadionu pod Bijelim brijegom upriličena je konferencija za medije, a trener gostujućeg tima bio je delimično zadovoljan partijom svoje ekipe.

Istakao je da njegov tim u naredna dva kola ima rezultatski imperativ kakav nije imao danas pod Bijelim brijegom.

“Prvo bih čestitao kolegi Sliškoviću i ekipi Zrinjskog na pobedi. Kao što sam i rekao, u uvodu, mi smo pokušali da napravimo dobru pripremu za naredne dve utakmice. Došli smo igrati malo zatvorenije jer smo imali deficit sa iskustvom i na jednom i na drugom boku, a tako smo igrali do neke 65. ili 70. minute”, istakao je Starčević i dodao:

“Kada smo se otvorili u finišu susreta, pokazali smo da Krupa ima kvalitet da igra i protiv Zrinjskog i možda ostaje manji žal za propuštene dve ili tri šanse. Možda bismo uspeli ući u neku neizesniju završnicu, možda smo mogli i pobediti, ali ipak mislim da je Zrinjski u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i to se pokazalo na konačnom rezultatu”.

Zrinjski: Bandić, Galić, Jović, Pezer, Laštro, Stojkić, Todorović, Katanec, Ćavar, Filipović, Bilbija.
Krupa: Fejzić, Maksimović, Makitan, Koljić, Ljubenović, Milutinović, Palić, Vukotić, Savić, Aleksić, Barić.

izvor-sportdc.net