Republika Srpska

Mićić:”Zvijezda može do titule”

25.01.2018.

Novi trener Zvijezde 09 Dragan Mićić ima zadatak da ovaj klub odvede u Premijer ligu BiH. Kako je to ranije već uradio sa Drinom, zna šta je sve potrebno da bi ispunio taj cilj, a smatra da tim iz etno-sela Stanišići ima sve potrebne preduslove.

Mićić je ove zime došao na klupu Zvijezde, a s njim i veliki broj pojačanja koje treba uklopiti uoči drugog dela sezone u kojem će njegov tim juriti titulu sa Rudar Prijedorom, koji ima dva boda više i Drinom koja je isto toliko iza njih. On zna da ga očekuje težak posao i vrlo verovatno velika borba do poslednjeg kola, ali veruje u svoj tim, koji će u narednom periodu pojačati još dva igrača.

Sa postojećim igračkim kadarom i pojačanjima koja ćemo dovesti možemo ostvariti cilj. Imamo sve uslove za to, a u dosadašnjem dijelu priprema obavili smo dobar posao. Došao nam je popriličan broj igrača, ali jurimo još jednog špica. Smatram da nam je potreban takav igrač, kao i jedan štoper i s tim bismo zatvorili svesku što se tiče pojačanja. Imamo u glavi imena, ali ostaje da su poklope kockice. Čekamo još jednog stranca, Brazilca Gustava Luisa Silvu, koji igra na tom mestu. Pogledaćemo da li je on za nas, a onda ćemo preći na ovu drugu varijantu ako bude potrebno. Tu su već Rafael i Ramon. U 20 minuta meča i jednom treningu nismo mogli videti sve, ali ono što jesmo to je da su perfidni tehničari, da imaju odličan prijem i predaju. To nije sporno, ali zavisi kako će se uklopiti – kazao je Mićić.

izvor:glassrpske.com