Republika Srpska

Obradović iz Radnika u Kazahstan

Najbolji fudbaler i prvi strelac Radnika Marko Obradović napustio je ovaj klub i dogovorio je saradnju sa kazahstanskim Aktobeom.

Obradović je sa Kupresa, gdje se Bijeljinci nalaze na pripremama, otišao put Kazahstana gde će igrati u narednom periodu. On će pokušati pomoći Aktobeu koji ne stoji dobro u prvenstvu nakon 17 utakmica, trenutno drži poslednje 12. mjesto i grčevito će se boriti za opstanak.

– Zadovoljan sam dogovorom koji je postignut između mene i Radnika, smatram da je moj transfer u Kazahstan završen na obostranu korist. Imao sam još godinu dana ugovor sa Radnikom, ali ponuda koja je iskrsla bila je finansijski primamljiva i za mene i za klub tako da smo krenuli u realizaciju. Hvala ljudima u Radniku, a posebno zahvaljujem Petru Steviću na čiju preporuku sam došao u Bijeljinu i proveo tolike godine igrajući u Premijer ligi BiH. Veliku ulogu odigrali su i ljudi iz kluba koji su za mene imali razumevanje prvenstveno ovde mislim na predsednika Mladena Krstajića kojem dugujem veliku zahvalnost – prokomentarisao je Obradović.

izvor i foto-glassrpske.com