Republika Srpska

Poraz Srpske od Ludogoreca

drveni kreveti

21.03.2018.

Kadetska U-17 reprezentacija Republike Srpske, sastavljena od dečaka rođenih 2002. godine, poražena je juče u Razgradu u prijateljskoj utakmici protiv vršnjaka bugarskog prvoligaša Ludogoreca rezultatom 1:2 (0:0). Izabranici selektora Zlatka Jelisavca dobro su se držali u prvih 40 minuta igre, kada su na terenu držali egal, ali u nastavku susreta mladi bugarski igrači su zagospodarili terenom i u periodu igre u kojem su u potpunosti dominirali uspeli su da postignu dva gola i steknu veliku prednost.

Nakon vođstva od 2:0 kadeti Ludogoreca kao da su se zadovoljili tim rezultatom, smanjili su tempo i agresivnost, što su iskoristili reprezentativci Republike Srpske i uspeli su da postignu počasni pogodak, a strelac je bio uzdanica banjalučkog Željezničara Danilo Teodorović.

Utakmica je odigrana na pomoćnom terenu “Ludogorec arene” u Razgradu po sinčanom, ali izuzetno hladnom vremenu, ud dobro očišćen teren sa plastičnom podlogom od snega uz skroman broj ljubitelja fudbala koji su posmatrali ovo zanimljivo odmeravanje snaga. Ekspedicija iz Republike Srpske se odmah po završetku utakmice uputila kući putem dugim 900 kilometara.

izvor:sportdc.net