Republika Srpska

Radnik bez pobede u pet provera

Iako su u generalnoj provjeri pred nastavak prvenstva fudbaleri Radnika poraženi od Mačve iz Šapca sa 1:2, šef stručnog štaba Bijeljinaca Nebojša Milošević uopšte nije zabrinut i veruje da će stvari doći na svoje mesto.

Bila je to peta uzastopna utakmica njegovih izabranika u kojoj nije zabeležena pobeda, ali je bar postignut gol, jer je u 40. minutu Marko Obradović bio precizan, doduše iz penala.

– Nisam uopšte zabrinut zbog nešto lošijih rezultata u pripremnom periodu, već je najvažnije kakav ćemo rezultat ostvariti na prolećnoj premijeri u kojoj dočekujemo Sarajlije. Bila je to dosta čudna utakmica iz koje se može izvući dosta pozitivnih stvari, ali i onih negativnih koje moramo otkloniti u narednih nekoliko dana do meča sa Olimpikom – naglasio je Milošević.

U prve dvije kontrolne utakmice Bijeljinci su bili izuzetno efikasni. Zabeležili su dvie ubedljive pobede, postigli devet, a primili samo jedan pogodak, a onda je usledio odlazak na pripreme u Antaliju.

– Ponavljam da smo u Turskoj igrali sa daleko jačim ekipa od naše, tako da tri poraza i remi nisu stvarno merilo naših vrednosti. Znam da se oni neće odraziti na rezultate u prvenstvu, gdje nas očekuje bitka za Evropu, ali i borba u završnici Kupa BiH i Kupa Republike Srpske – nastavio je Milošević

izvor i foto-glassrpske.com