Republika Srpska

Radnik-Borac 3-0

18.02.2018.

Fudbaleri Radnika savladali su danas na Gradskom stadionu u Bijeljini Borac sa 3:0 u meču 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Radnik je vrlo brzo u ovom meču stekao veliku prednost. Već u 10. minutu Velibor Đurić je sa leve strane asistirao za Dina Beširovića, koji je naletio na loptu iz drugog plana i pogodio mrežu Marka Savatovića.

Samo sedam minuta kasnije već je na semaforu bilo 2:0. Irfan Hadžić je sa leve strane krenuo na centaršut, pokušao da pronađe svoje saigrače, odbrana Borca je izblokirala to, ali se lopta odbila pravo na nogu Hadžiću koji postiže efektan gol za velikih 2:0.

I onda u samom finišu Radnik stiže do trećeg pogotka. Bila je to akcija rezervista, Aleksandar Glišić je uposlio Vladimira Bradonjića, a ovaj u padu poslao loptu iza leđa Marka Savatovića.

Radnik: Lučić, Radović, Franić, Martinović, Beširović, Vasić (od 67. Sušić), Srećković (od 80. Bradonjić), Zec, Peco, Hadžić (od 72. Glišić), Đurić

Borac: Savatović, Puzigaća, Karić, Kunić, Radulović, Mahović (od 46. Čudić), Dujaković (od 75. Ilić), Danilović, Burazor (od 57. Žeravica), Janičić, Zekanović

izvor:sport1.ba