Republika Srpska

Radnik iz Bijeljine u Antaliji

Fudbaleri Radnika odleteli su juče sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” u tursko letovalište Antalija, na desetodnevne pripreme.

Prvi ciklus priprema radili smo više nego dobro u uslovima kada je to praktično bilo nemoguće zbog lošeg vremena i niskih temperatura. Odigrali smo i dve kontrolne utakmice u kojima smo testirali naše igrače koji su u konkurenciji za prvi tim. U toku rada u Antaliji imaćemo četiri jake provjere sa timovima iz Rusije, Ukrajine, Mađarske i Moldavije. Ne preostaje nam ništa drugo nego da iskoristimo lepo vreme i odlične uslove za rad i da se što bolje uigramo za nastavak prvenstva u kojem nas očekuju bitke na tri fronta. Znam da ćemo biti umorni, jer ćemo raditi dva puta na dan ali kada se vratimo imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo i spremimo za drugi deo šampionata – rekao je trener Radnika Nebojša Milošević.

U Tursku je otputovalo 25 fudbalera. To su golmani Mladen Lučić, Senedin Oštraković i Samed Hodžić, te igrači Mladen Zeljković, Željko Krsmanović, Stanko Ostojić, Miladin Filipović, Domagoj Franić, Jovo Kojić, Delimir Bajić, Besim Šerbečić, Dino Beširović, Filip Stojanović, Davor Arnautović, Dejan Janković, Velibor Đurić, Aleksandar Kitanović, Dragan Živanović, Demir Peco, Ševko Okić, Aleksandar Vasić, Jovan Motika, Vladimir Bradonjić, Marko Obradović i Edin Ademović. Uze šefa stručnog štaba Nebojšu Miloševića u Antaliju su otišli i treneri Bojan Šiljegović, Jovo Borković i Zoran Sofrenić, generalni sekretar Nebojša Tomić, ekonom Žiko Stokanović i fizioterapeut Srećko Bencun.

izvor-glassrpske.com