Republika Srpska

Sadiković:”Žao mi je što napuštam Krupu”

Posle golmana Milorada Nikolića i bočnog igrača Dušana Mijića treći fudbaler koji će napustiti redove premijerligaša Krupe biće vezista Enis Sadiković.On je u Krupu na Vrbasu stigao letos u paketu sa Denisom Čomorom, ali nije uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi, imao je malu minutažu. Ono što je najavio direktor Krupljana Miroslav Balaban potvrdio je i sam igrač.

-Tačno je da napuštam Krupu, za nekoliko dana ću razgovarati sa čelnicima kluba vezano za sporazumni raskid ugovora i svih ostalih detalja. Dogovorićemo uslove rastanka, a posle toga biću slobodan igrač u potrazi za novim klubom. Očekivao sam da ću više da igram, sada je najbitnije da nađem ekipu u kojoj ću to moći da ostvarim, treba da odaberem sredinu u kojoj ću da napredujem i nastavim karijeru – istakao je Enis Sadiković.

On je u kanjon Krupe stigao iz sarajevskog Željezničara, a odigrao je za Krupljane deset prvenstvenih i jedan Kup susret minule jeseni, ali nije uspeo da se nametne šefu stručnog štaba Slobodanu Starčeviću.

sportdc.net