Republika Srpska

Slavija bolja od Famosa

Fudbaleri prvoligaša Republike Srpske iz Istočnog Sarajeva, odigrali su danas novu pripremnu utakmicu. Protivnik je bila ekipa Famosa iz Hrasnice, a susret je odigran na pomoćnom terenu stadiona Grbavica. Završen je trijumfom Slavije od 1:0. Gol je postigao Vučina Šćepanović, sa bele tačke.

Trener Goran Simić na teren je poslao: Trifkovića, G. Markovića, Soičira, M. Ma rkovića, Mandića, Radosavljevića, Šćepanovića, Milenkovića, Popovca. Gila, Alešković.

Pobedili smo samo sa 1:0, a trebali smo da damo još četiri – pet golova.Nisam posle svega nezadovoljan. Vidi se da ekipa napreduje iz dana u dan i da diže formu.Do starta u šampionatu ostalo je još 15 dana, imamo dovoljno vremena da sve uočene greške korigujemo, kaže Goran Simić, pomoćni trener Slavije.

U nastavku susreta Simić je dao priliku i Laliću, A. Pušari, T. Laloviću, M. Laloviću, Stojanoviću, Asentiću, Đonu, Škrbi, Salkoviću.

Na teren nisu izlazili povređeni Dino Hasković i Momir Zečević. Do početka šampionata Slavija će odigrati još najmanje dve utakmice. Traži se protivnik za subotu, ali i za naredni vikend.Taj meč bi bio i generalna proba pred početak šampionata, a u 17. kolu Slavija će na gostovanje Sutjesci u Foču.

sportdc.net