Republika Srpska

Slavija nakon debakla dočekuje Borac

Dan nakon utakmice sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja u okviru Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri Slavije su se već okrenuli utakmici sa Borcem iz Banja Luke.

Težak poraz uzdrmao je „Sokolove“ i upalio sve moguće lampice u klubu. Malo ko je očekivao prolaz protiv ekipe koja i u Premijer ligi igra dosta dobro, ali ipak stanje na terenu pokazalo je da ekipa Milomira Odovića nije bila zainteresovana za igru niti željna igre.

Na sve to se nadovezalo i odsustvo trenera, Milomira Odovića, koji je zbog zubobolje ostao kod kuće. Nije mu bilo drago ono što je čuo od svojih saradnika koji su bili u okolini Kaknja, te će do meča sa Banjalučanima, a nema mnogo do njega, morati da vidi šta je to problem sa njegovim igračima.

Nakon jedne kvalitetne utakmice u Derventi moguće je da su igrači Slavije mislima već bili u subotu kada dočekuju Borca u okviru Prve lige Republike Srpske. Veliki je rivalitet između ovih ekipa, i svi žele da skinu skalp lideru na tabeli. To, uz konstantan pritisak nepostojanja finansijskih sredstava, te neisplaćenih obaveza prema igračima doprinio je da igrači u meču sa Mladosti budu potpuno van utakmice, što je rezultovalo i debaklom.

sportdc.net