Republika Srpska

Slavija počela pripreme sa 12 igrača

15.07.2017.

Fudbaleri Slavije danas su se po prvi put okupili u prostorijama kluba. Prvoj prozivci “Sokolova” prisustvovalo je 12 igrača, uglavnom prvotimaca prošle sezone, a u narednih sedam dana Dragan Radović očekuje da kompletira ekipu od 22 igrača na koja će računati u nadolazećoj sezoni.

Radović je istakao da će oni koji zasluže na treninzima igrati i na utakmicama, te da ga ne interesuje šta je i kako je bilo ranije.

– Planiram da u narednih sedam dana imam kompletnu sliku na koga mogu računati. Želim da na raspolaganju imam ekipu od 20 igrača i 2 golmana. To nam je sasvim dovoljno za sada. Neki kažu da kasnimo sa treninzima. Ne kasnimo. Ukoliko igrači budu davali svoj maksimum, nadoknadićemo mi to. Radićemo dva puta dnevno, a kada osetim da su igrači umorni, odmorićemo, rekao je Dragan Radović.

Prvoj prozivci kluba prisustvovali su Nino Nedžibović, Tihomir Lalović, Nemanja Stojanović, Nikola Popovac, Aleksandar Milinković, Dino Hasković, Tanaka Soiširo, Bojan Taušan, Vasilije Marković, Marko Marković, te povratnici u klub Ljubiša Berjan i Stefan Krajišnik.

izvor i foto-sportdc.net