Republika Srpska

Starčević:”Mladost nam otvorila oči”

Nikada nije lako nešto raditi prvi put, a tako je bilo i fudbalerima Krupe na debiju u Premijer ligi BiH gdje su se prvi put suočili sa igranjem u najjačem rangu, ali su na kraju izvukli pozitivan rezultat protiv Mladosti Doboj Kakanj sa kojom su odigrali 1:1 na svom terenu.

“Ušli smo u ovaj meč sa velikim upitnicima i hvala Mladosti koja nam je otvorila oči. Premijer liga je u odnosu na prvu ligu RS za dva stepena na višem nivou, igra se brže i agresivnije. Pokazali smo da imamo kvalitet za ovo takmičenje, koje je bilo nepoznato za naše igrače. Bitno je da nismo izgubili. Mislim da, ako ovako budemo igrali, ne treba da se bojimo da nećemo ostvariti cilj za ovu sezonu, a to je opstanak u ligi.”-izjavio je trener Krupe Starčević.

Njegova ekipa je nastavila neverovatnu seriju koja sada traje 40 mečeva u kojima nije doživela poraz. Tu su ubrojeni mečevi iz Prve lige RS, utakmice Kupa grada Banjaluke i pripremni mečevi. Posljednji put su pognute glave napustili teren još 17. oktobra 2015. godine kada ih je savladao Leotar.

Izvor:glassrpske.com