Republika Srpska

Starčević:”Neshvatljivo šta se desilo..”

19.02.2018.

Fudbaleri Krupe u jednom od najinteresantnijih duela 19. kola poraženi su na svom terenu od lidera Željezničara sa 2:4.

Gosti sa “Grbavice” vodili su sa 2:0 i 3:1, domaćin je dva puta stizao na gol zaostatka, ali nije imao snage da stigne u ovom susretu bar do boda, koji bi ih još više približio plasmanu u Ligu za prvaka.

– I pre susreta sam upozoravao svoje igrače da je Željezničar veoma iskusna i kvalitetna ekipa, koja praktično svaku grešku kažnjava i to se i obistinilo na terenu. Igrači iz odbrane su tri puta pogrešili i primili smo tri gola, a kod četvrtog lopta je udarila u ruku kapitena Aleksandar Vukotića i iako nije bilo namere dosuđen je penal, tako da se bolji rezultat i nije mogao očekivati – naglasio je trener Krupe Slobodan Starčević.

Po njegovim riječima Krupa je za 90 minuta napravila više grešaka nego u prethodnih godinu i po dana koliko se takmiči u Premijer ligi.

– Pomalo je neshvatljivo šta nam se desilo, a preiskusni igrači iz Sarajeva sve su to znalački kažnjavali. Ostaje žal, jer je ostali deo tima odigrao korektno, postigli smo moćnom rivalu dva gola. Slično je bilo i našem prvom duelu u Sarajevu, kada smo poraženi sa 1:4 i tada se mnogo grešilo – nastavio je Starčević.

izvor:glassrpske.com