Republika Srpska

Startovao Rudar Prijedor

Današnjom prozivkom i prvim treningom počele su pripreme fudbalera Rudar-Prijedora za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske, u kojoj trenutno zauzimaju drugo mesto sa 31 bodom, šest manje od lidera, banjalučkog Borca.

Nakon kraćeg obraćanja direktora kluba Vukašina Đakovića, predsjednika Komiteta za hitna pitanja koji vodi Rudar-Prijedor, Dalibora Majkića, i trenera Zlatka Jelisavca, igrači su se „preselili“ u zatvorenu halu „Lasta“ gde će trenirati prvih dana.

– Zbog loših vremenskih uslova, prva četiri dana sigurno ćemo raditi u zatvorenom. Nakon dva dana treninga dva dana testiranja, nakon čega ćemo šta dalje. Gotovo svi igrači koji su „izneli“ teret protekle jeseni su tu, nije došao samo Bojan Burazor o čijem statusu odlučuje uprava kluba. Osim Mile Popovića (FK Kozara Gradiška) sa kojim smo već dogovorili saradnju, na prvi trening je došlo i nekoliko igrača iz prijedorske regije. Da li će se neko od njih zadržati u Rudar-Prijedoru videćemo u narednom periodu – rekao je Zlatko Jelisavac, trener „rudara sa Sane“.

izvor-prijedordanas.com