Republika Srpska

Trivan u Domžalama

Mladi fudbaler banjalučkog BSK-a Stefan Trivan otputovao je u Sloveniju na probu u Domžale. Odlične igre ovog ofanzivca u dresu „romantičara“ nisu ostale nezapažene čak ni u „deželi“ i postoji mogućnost da već ove zime karijeru nastavi u nekadašnjoj najsevernijoj jugoslovenskoj republici.

Reč je o talentovanom igraču, sinu nekadašnjeg fudbalera banjalučkog Borca i Prištine, Filipa Trivana koji je jesenas odigrao dvanaest utakmica i postigao četiri gola, u igri je proveo 999 minuta.

Drago nam je što su Slovenci zainteresovani za jednog od naših najboljih igrača, to je priznanje i za BSK koji će i dalje da na stavi da afirmiše mlade igrače. Trivan je bio jedan od najkorisnijih  fudbalera jesenas, a naša želja da sa slovenačkim klubom uspostavimo poslovno-tehničku saradnju u budućnosti istakao je predsednik banjalučkih „romantičara“ Novak Damjanović.

Šef stručnog štaba BSK-a Marko Maksimović je istakao da Stefan Trivan ima veliki fudbalski potencijal:

Radi se o igraču pred kojim je uspešna igračka karijera ukoliko nadogradi sve ono što je do sada stekao. Jesenas je u nekoliko navrata rešio golovima i igrama utakmice, raspitivali su se i neki prvoligaši Republike Srpske. Ipak, ponuda iz Slovenije se ne odbija.

sportdc.net