Republika Srpska

Vojvodić:”Vitez idealan rival za Borac”

drveni kreveti

30.03.2018.

Fudbaleri Borca sutra dočekuju ekipu Viteza u meču trećeg kola Lige za opstanak BH Telekom Premijer lige BiH. Na tom susretu na klupi Banjalučana debitovaće novi trener Darko Vojvodić. Šef struke crveno – plavih ističe da je pozitivno nervozan pred sutrašnji duel.

– Atmosfera u ekipi je dobra, a biće još bolja kad pobjedimo. Za nas je meč protiv Viteza jako bitan. Moji momci imaju potencijal za mnogo više od same pobede nad sutrašnjim rivalom. Kad to kažem mislim da zaslužuju Ligu za prvaka, a ne Ligu za opstanak. Imamo sjajne igrače, nemam zamerke na bilo šta. Spremni smo za sutrašnji meč, jasan je Vojvodić.

Za sutrašnji duel Vojvodić ne može da računa na suspendovane Lučića i Danilovića, uz već duže vreme povređene Trkulju, Sinišu i Stefana Dujakovića, te Kondića.

– Vitez je idealan rival za nas. Bolji smo od njih. Ako Vitez ne možemo pobediti, onda sve ovo što radimo nema smisla. Hoću da vratimo i publiku na stadion. Igraćemo sa dva špica, Kunićem i Mahovićem, iza njih će igrati Veselinović, koji je po meni među pet najboljih igrača u ligi, naglašava Vojvodić.

izvor:fkborac.net