Republika Srpska

Vule Trivunović na klupi Kozare

06.12.2017.

Vule Trivunović koji je letos sa banjalučkim Borcem osvojio titulu u Prvoj ligi Republike Srpske, ali i Kup Banjaluke pobedom protiv premijerligaša Krupe, novi je šef stručnog štaba Kozare iz Gradiške.
Upravni odbor kluba iz grada na Savi kojim predsedava Milenko Pavlović Miler na sinoćnom sastanku imenovao je šefa stručnog štaba, a poverenje je dato Trivunoviću koji ima zadatak da sačuva Gradiščane od istorijskog ispadanja iz ovog ranga takmičenja. Naime, Kozara kao prvi pobednik Kupa Republike Srpske nikada nije igrala ispod prvoligaškog ranga, a jesenji deo prvenstva je završila na pretposlednjem mestu sa samo dve pobede u šesnaest utakmica. Ovo je Kozarina najlošija sezona u prvoligaškom karavanu.
Vule Trivunović će da bude treći trener Kozare u sezoni koju je na klupi započeo Borče Sredojević, ali je nakon niza loših rezultata podnio ostavku, pa je njegovu ulogu, kao prelazno rešenje preuzeo sportski direktor Siniša Đurić. Trivunović će upravo naslediti Đurića koji će i dalje da ostane na poziciji sportskog direktora tako da će njih dvojica biti najbliži saradnici.

izvor-sportdc.net