Republika Srpska

Žižović:”Pojačanja Radnika opravdala dolazak”

09.02.2018.

Stručni štab Radnika iz Bijeljine, na čelu sa Mladenom Žižovićem, zadovoljan je urađenim na desetodnevnim pripremama na Crnogorskom primorju i veruje da će uz određene korekcije u timu biti mnogo efikasniji u drugom delu šampionata, koji počinje 17. februara.

Pored redovnih treninga u Budvi odigrane su i tri kontrolne utakmice. Savladan je OFK Petrovac sa 1:0, dok su mečevi sa Grbljem i Sutjeskom završeni nerešeno 0:0, odnosno 2:2.

– U Crnoj Gori smo imali dobre uslove za rad, a i vreme nas je poslužilo onako kako smo očekivali. Najbitnije je da smo odradili sve planirane aktivnosti, a pojačanja su opravdala svoj dolazak u klub. Sada nas očekuje sedam dana završnih priprema i mislim da ćemo spremni dočekati prvo kolo nastavka sezone i utakmicu protiv Borca, koja bi mogla i da odluči o tome da li ćemo u Ligu za prvaka ili ne – naglasio je Žižović.

Osvrnuo se i na poslednju kontrolnu utakmicu protiv Sutjeske.

– Videlo se da nam nedostaje svežine, ali imamo dovoljno vremena do narednog vikenda da poradimo na nekim finesama, da se odmorimo i da budemo spremni. Igrači su odradili sve što se od njih tražilo, jednostavno verujem u ovaj tim i smatram da možemo doći do cilja a to je šesto mjesto u Premijer ligi BiH – dodao je Žižović.

izvor:glassrpske.com