svet

Cibalija na tri boda u Puli

01.03.2018.

Nakon odloženog susreta s Rudešom, ekipa Cibalije spremna je za gostovanje u Puli. Na današnjoj konferenciji za medije taj susret najavili su trener prve ekipe Mladen Bartolović i Hrvoje Plum.

“Očekuje nas teška utakmica s izravnim konkurentom u toj borbi za ostanak. Smatram da su igrači svesni situacije u kojoj se nalazimo i spremni napraviti sve da se iz Pule vratimo s pozitivnim rezultatom. To nam je jedini cilj i gledamo isključivo u tom smeru”, riječi su kojima je započeo trener Bartolović.

Idući Cibalijin protivnik u poslednjem je susretu na svome terenu upisao sva tri boda protiv Lokomotive, što dokazuje da Cibaliji neće biti jednostavno. S tim se slaže i Mladen Bartolović: “Situacija u Puli nije jednostavna, ali gledamo li onaj igrački deo –  napravljen je odličan posao. Složena je dobra ekipa sa nekolicinom novih, a po meni prvoligaških igrača koji su prošli pripreme, uključujući i našeg Ivana Zgrablića. U susretu s Lokomotivom pokazali su da mogu, znaju i svakako nas očekuje očekuje težak posao”.

Uz trenera, svoj pogled na sledeći prvenstveni ispit ponudio je i Hrvoje Plum: “Atmosfera je stvarno dobra, uprkos vremenu koje nas prati proteklih dana. I pored toga smo uspeli dobro odraditi ono što se od nas tražilo. Spremni idemo u Pulu dati sve od sebe i dohvatiti pozitivan rezultat. Slavili smo u poslednja dva navrata gostujući u Puli pa se nadam da nastavljamo tim ritmom, a da će novi bodovi biti početak nekog novog pozitivnog niza”.

izvor i foto:hnk-cibalia.hr