Dečak prodao igračke da gleda River i Bocu

21.11.2018.

Najveći fudbalski spektakl na svetu između River Platea i Boca Juniors dobija svoj nastavak u subotu kada će na Monumentalu snage odmeriti ova dva tima u okviru druge utakmice finala Copa Libertadores. Argentinci u delirijumu čekaju revanš meč koji izaziva ogromnu pažnju širom sveta, a jedan šestogodišnji dečak koji također ima želju da gleda ovu utakmicu sa tribina Monumentala, oduševio je sve fanove širom planete.

Naime, dečak po imenu Renco je navijač Rivera, ali nema novca da plati ulaznicu kako bi prisustvovao ovoj utakmici. Roditelji su mu poručili da ih sam zaradi, pa se dečak prisetio sjajne ideje. On je, naime, odlučio prodati svoje igračke kako bi skupio novac za najveću utakmicu argentinskog fudbala.

„Prodajem svoje igračke kako bih pokušao da dođem na Monumental“, napisao je ovaj dečak na kutiji gde su stajale njegove igračke. Njegovi roditelji su proširili priču na Facebook, a sve je to viđeno ubrzo od strane predsednika navijačkih grupa koji su dečaku poklonili ulaznice za duel.