svet

Halilović”Moramo pokazati reakciju”

20.02.2018.

Strelac jedinog gola za Bordo klub na poslednjoj ligaškoj utakmici u Širokom Brijegu bio je Emir Halilović. Naš ofanzivac debitovao je golom u dresu Sarajeva. On je govorio o utakmici protiv Širokog Brijega, te je najavio predstojeći duel protiv Radnika.

“Nismo bili za željenom nivou protiv Širokog Brijega i ono što smo loše uradili moramo popraviti i pokazati dobru reakciju u narednoj utakmici. Mislim da smo odradili dobre pripreme, da smo dobra ekipa i razlozi slabije igre u Širokom Brijegu leže u nama. Moramo pokazati reakciju. Želimo prvu utakmicu pred domaćom publikom okončati sa pobedom i moramo dati sve od sebe, od prvog minuta, kako bi uspeli u tome.”, rekao je Halilović, dodavši:

“Ekipa Radnika je dobro otvorila polusezonu, sigurno je da motivisano dolaze na Koševo, međutim, mi smo favoriti i tri boda su jedino što nas zanima na toj utakmici.”

Naš fudbaler je pozvao navijače Bordo kluba na utakmicu, koja se igra u nedjelju na Koševu sa početkom u 14.30 sati.

“Imali smo odličnu podršku navijača u Širokom Brijegu, kojim se zahvaljujem na tome i pozivam ih da u nedelju dođu na Koševo u što većem broju.”, zaključio je Halilović.

izvor i foto:fksarajevo.ba