svet

Krčmarević:”Moramo biti bolji..”

17.07.2018.

Željezničar će sutra na Grbavici odigrati revanš meč 1. pretkola Evropske lige protiv estonske Narve Trans, protiv koje je u prvom duelu u Tallinnu slaviosa 2:0.

Plavi su u ulozi velikog favorita, a trener Slobodan Krčmarević je pred utakmicu poručio da ipak neće biti opuštanja.

“Prvo bih pozdravio naše goste i zahvalio im se na gostoprimstvu u Estoniji. Što se tiče utakmice, nama mali problem predstavlja to što nismo u pravom takmičarskom ritmu, fali nam nekoliko utakmica ali ovaj meč će nam dobro poslužiti za to. Moramo odigrati ozbiljno i zabeležiti dobar rezultat, te ne dozvoliti iznenađenje a znamo da se ona dešavaju u fudbalu. Nećemo biti lažno skromni, kvalitetniji smo od Narve Trans koja trenutno ima samo jednu prednost u odnosu na nas a to je uigranost”.

“Još uvek ne mogu doneti procenu kakvi smo sada u odnosu na moja očekivanja. Ne mogu reći da sam nezadovoljan prvom utakmicom, ali moramo biti bolji. Mislim da idemo dobrim putem, očekujem strpljenje i navijača i ljudi u klubu, a stvari će doći na svoje”.

Krčmarević je istakao zadovoljstvo što će njegov tim ubuduće igrati na novom terenu stadiona Grbavica, koji će sutra imati svoju premijeru.

“Imat ćemo fantastičan ambijent, a ovaj teren je jedan od najboljih ne samo u BiH, već na Balkanu. Mislim da samo Rijeka i Zvezda imaju ovakav teren. Igrači će imati fantastične uslove na Grbavici, to je sigurno”.

izvor-www.fkzeljeznicar.ba