svet

Krupa bolja od Željezničara

21.04.2018.

Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Fudbaleri Željezničara su u okviru 6. kola Lige za prvaka poraženi od domaće Krupe sa 2:0.

U četvrtoj minuti Ubiparip šutira sa 20 metara, ali lopta odlazi preko gola Krupe. Tri minute posle šutira i Blagojević, ali Kutić sigurno hvata. Vukotić je glavom nakon kornera šutirao preko  gola u osmoj minuti. Dve minute posle Vranješ šutira sa distance, Kutić brani.

Nikolić u 15. minuti iz prekida iskosa šutira pored gola, a dve minute posle , nakon kornera hvata loptu  Fajić, ali lopta odlazi visoko preko  gola. U 22. minuti velika prilika za Plave. Nakon kornera šutirao je Graovac, a sa gol-linije loptu izbacio defanzivac Krupe. Blagojević sa 18 metara u 27. minuti levom nogom šutira pored gola. Dve minute posle sjajna šansa za Krupu kada Fajić izlazi pred gol, ali Kjosevski brani.

U 31. minuti domaći su poveli. Zakarić je izgubio loptu, Milosavljević ubacio, a Fajić sa pet metara pogodio  mrežu. 

Domaći su prednost povećali u 57. minuti. Nakon greške naše ekipe Fajić je dodao do Marjanovića koji sa deset metara trese  mrežu. 

Krupa: Kutić, Makitan, Dujaković (Galešić od 73.), Vukotić, Nikodijević, Mirosavljević, Nikolić, Balabanović, Aleksić, Fajić (Redžić od 90.), Marjanović (Maksimović od 58.)

Željezničar: Kjosevski – Graovac, Bogičević, Osmanković, Mehremić – Blagojević, Hajdarević (Ramović od 55.)- Zakarić, Vranješ, Zajmović – Ubiparip (Kajkut od 68.)