svet

Rudeš i Alaves prekinuli partnerstvo

15.06.2018.

Danas je i službeno potvrđeno kako su Deportivo Alavés i Rudeš raskinuli partnerstvo.

Rudeš je povodom raskida suradnje na službenoj klupskoj mrežnoj stranici potvrdio i pojasnio raskid veza s Deportivo Alavésom.

“Deportivo Alavés i NK Rudeš su odlučili raskinuti ugovor o partnerstvu nakon ostvarenja zajedničkih ciljeva u ove dvije sezone. Baskonia-Alavés Grupa je predstavila i razvila svoju metodologiju u upravljanju resursima (marketing, komunikacije, prodaja karata i ostali aspekti) i sportskom delu koji uključuje pronalazak i razvitak mladih talenata na Balkanu, regiji koja vrvi talentom.

Zahvaljujući partnerstvu, igrači kao Ermedin Demirović su postali članovi Deportivo Alavésa. U tom periodu još 19 igrača su se uključili u Alavésovu strukturu. To su igrači koji su razvili svoj talent te postigli veštine s kojima mogu igrati u najboljim svetskim ligama. Ovo partnerstvo predstavlja prekretnicu u NK Rudešu utvrdivši svoju poziciju u Hrvatski Telekom Prvoj ligi.

Baskonia-Alavés Grupa se želi zahvaliti predsedniku NK Rudeša Ivanu Kneževiću i direktoru kluba Tomislavu Kneževiću na pruženoj potpori tokom ove dve sezone te na saradnji tokom implementacije Alavesovog modela.

Nakon ovakvog pozitivnog iskustva, oba dve strane su došle do zaključka kako NK Rudeš može sam nastaviti razvitak postavljenih resursa”

foto-nkrudeš