svet

Sloboda otpustila Petrovića

10.06.2018.

Kao grom iz vedra neba sinoć je odjeknula informacija da Slavko Petrović nije više šef struke FK Sloboda. Petrović se vratio sa odmora, a jutros je trebao održati prozivku.

Međutim, saopšteno mu je da saradnja neće biti nastavljena, a na njegovo mesto je imenovan dvojac Bošnjaković – Smajić.

“To je ispalo tako i uopšte nije bitno kako se osećam. Sigurno da je sve ispalo jako nekorektno, ali šta je tu je. Odluka mi je saopštena sinoć oko 19 sati, a to je izgleda samo bio formalni razgovor. Znali su da saradnju nećemo produžiti. To su uradili samo da mogu reći da smo vodili razgovore”, kazao je Petrović.

Ističe da su razgovori sa čelnicima Slobode tokom pauze bili veoma korektni. Sve je bilo spremno za novi mandat srbijanskog stručnjaka na Tušnju.

“Iz Nemačke sam pričao sa njima i rekao da ne tražim nikakve posebne uslove, da plata ostane ista i sve je bilo uredu. Verujte da je ovo mučenje otići u Njemačku šest dana i sada se vratiti, te vam onda saopšte ovakvu odluku. To su mogli reći i preko telefona, a ne da dolazim bezveze i prelazim tolike kilometre. To nije korektno. Nije problem reći nećemo nastaviti saradnju, ali praviti me budalom, to već nije korektno ni u kojem slučaju”, jasan je Petrović

izvor-sportsport.ba