Vesti

Aničić:”Na našem stadionu smo mi favoriti”

06.03.2018.

U okviru 26. kola Super lige Srbije, Šapčani sutra na svom terenu dočekuju ekipu FK „Napredak“ iz Kruševca. U prvom delu sezone, šabačka Mačva je na gostovanju savladana rezultatom 3:1, pa se i u ovaj susret ulazi sa željom za revanš, rečeno je između ostalog na redovnoj konferenciji FK „Mačva“ u najavi kola.

Šef struke, Dragan Aničić sutrašnji meč karakteriše kao do sada najtežu utakmicu jer je reč o kvalitetnom protivniku  koji predvodi najiskusniji trener u superligaškom društvu, Milorad Kosanović.

„Ekipa Napretka je spoj mladosti i iskustva i kao što je rekao njihov trener, pobedili su prve četiri ekipe na tabeli, tako da sam taj podatak govori o kvalitetu ekipe. Dva najbrža igrača u ligi Ndiaye Ibrahima i Aleksa Vukanovića, je jako teško čuvati na nekom širokom prostoru u šta su mogli da se uvere i igrači Vojvodine na prethodnoj utakmici. Dobro ih poznajemo, znamo i njihove mane, s obzirom i na stanje terena, očekujem borbenu utakmicu i da prikažemo partije kao i u prethodne tri utakmice uz bolju efikasnost što nam je falilo u prethodnim mečevima. U Šapcu ne prepuštamo ulogu favorita nikome i nadam se da ćemo pružiti dobru i dopadljivu igru i nadam se našoj pobedi“, rekao je Aničić.

izvor i foto:fkmacva.com