Vesti

Aničić:”Vojvodina veliki izazov za Mačvu”

22.02.2018.

Šabačka Mačva u subotu, 24. februara odigraće prvu utakmicu prolećnog dela superligaškog prvenstva na domaćem terenu. U okviru 24. kola, Šapčani dočekuju ekipu Vojvodine. Utakmica počinje u 15 časova, a direktan prenos je na Televiziji „Arena sport“.

U prvom delu prvenstva na gostovanju ekipi Vojvodine, Mačva je poražena minimalnim rezultatom 1:0, a kako ističe Aničić, pred ovu utakmicu je optimista, jer odnos kakav igrači imaju prema obavezama i treninzima u izuzetno teškim uslovima, na neadekvatnom terenu usled nepovoljnih vremenskih uslova, mora da donese i pozitivan rezultat pre ili kasnije.

Na gostovanju Čukaričkom predstavili smo se u dobrom svetlu, iako to rezultatski nije pokazano, važno je samo da nastavimo tako i realizacija šansi će biti popravljena. FK „Vojvodina“ je klub sa velikom tradicijom, ekipa je promenila trenera na polusezoni i sada imaju jednu potpuno novu igru, ali upoznati smo i sa načinom igre i sa kvalitetom igrača, medju kojima su i momci koji prevazilaze čak i kvalitet Super lige. Tokom prelaznog roka su se dobro pojačali, doveli su Radovanovića, Arsića…proverene superligaške igrače. Vojvodina je sigurno jedan veliki izazov za sve nas u klubu. U prvom delu prvenstva smo bili blizu osvajanja boda, nadam se da ćemo ovde pred našim navijačima, koje ovom prilikom pozivam da dođu u velikom broju, uspeti da osvojimo bodove. Da je dobar teren, očekivao bih jednu dobru igru u subotu, jer i oni i mi hoćemo da igramo kvalitetan fudbal, ovako s obzirom na okolnosti i vremenske prilike, biće velika borba tokom celog meča“, kaže Aničić.

izvor i foto:fkmacva.com