Vesti

Aničić:”Zaokružili april bez poraza”

30.04.2018.

U okviru 34. kola Super lige Srbije, Šapčani su uknjižili pobedu u četvrtoj play-out utakmici sa ekipom Radnika iz Surdulice, rezultatom 2:1 (0:1).

Šef struke crveno-crnih, Dragan Aničić je naglasio da je ovo važna pobeda protiv izuzetno borbene ekipe, koja je u Šabac došla po pobedu i da je ovim trijumfom Mačve zaokružen jedan ceo mesec bez poraza.

Moram prvenstveno da uputim čestitke mojim momcima na fantastičnoj borbenosti i na dobroj igri. Imali smo 20 šuteva na gol za celu utakmicu, drugo poluvreme ogroman posed u našu korist na kraju kad toliko želite pobedu, ona mora i da dođe. Zaokružili smo ceo april bez poraza. Tri smo uspeli da pobedimo, a tri su bile nerešene. Ponosan sam na moje momke jer stvarno rade fenomenalno i izvlače zadnji atom snage i kada je nemoguće, kao što ste videli danas. Ovi rezultati nisu slučajni, nas su prozivali na početku sezone da smo ekipa za blatnjave terene, ali smo u poslednjih mesec dana pokazali da znamo da igramo i kada sunce sija i kada je ravan teren. Ovo je veliki podstrek i za mene kao trenera i za celu ekipu, da nastavimo ovako dalje. Imamo još tri utakmice u prvenstvu, shvatamo ih ozbiljno, kao i utakmicu u Kup-u gde ćemo pokušati da napravimo najveći uspeh u istoriji kluba. Siguran sam da ćemo i u narednom periodu, iako smo mnogo umorni zbog ovakvog ritma utakmica, bar što se tiče borbe pokazivati ono što se očekuje od nas. Zahvalio bih se i našoj vernoj publici, koja je bila uz nas i kada nije išlo, jer su pokazali da kada imamo igrača manje na terenu, zapravo imamo igrača više jer su oni uz nas. Uz takvu publiku i ovakve igrače uspeli smo da danas dođemo do pobede“, rekao je Aničić.