Vesti

Bjedov i Veselinović zadovoljni bodom

Javor Matis  je iz Surdulice doneo vredan bod, ali važnija  je činjenica da ekipa u kojoj je mnogo novajlija dobro snašla i sinhronizovano odradila svoj deo posla. To najavljuje bollje igre u nastavku prvenstva, smatraju u stručnom štabu Ivanjičana.

Šef stručnog štaba Miloš Veselinović kaže da je prvo kolo za njih bilo delimično uspešno ali obzirom na rezultatski tok utakmice moraju biti zadovoljni.

Imajući u vidu sve okolnosti u kojima smo odradili pripremni period, puno dolazaka i odlazaka igrača, morlali bismo da budemo zadovoljni bodom. Imali smo jedan period dobre igre polovinom prvog poluvremena i u nastavku, ali najlošiji za nas je bio taj ulazak u meč kada smo bili prilično stegnuti, praktično dozvolili protivniku da bez šanse postigne dva gola. Uspeli smo da se vratimo u meč što pokazuje da ova ekipa ima veru, želju i dobru volju i nadam se da ćemo , kako vreme bude odmicalo, biti sve bolji. Najveća nepoznanica je to što se ne zna u kakvom sastavu nam na megdan izlaze protivničke ekipe , jer je prelazni rok u toku. Ipak prvo kolo deluje optimistički.-kaže Veselinović.

Dvostruki strelac na utakmici u Surdulici je Darko Bjedov koji je u prelaznom roku u Javor Matis stigao iz podgoriškog prvoligaša, ekipe Mladosti.

Zadovoljan sam kako su me prihvatili momci u ekipi. Zaista se osećam dobro u Ivanjici i nadam se da ću dobrim partijama opravdati ukazano poverenje šefa struke i kluba. Kada je reč o utakmici u Surdulici, malo smo labavo i pod nekim pritiskom ušli u meč, bukvalno iz ničega smo primili dva gola, ali najvažnije je što smo pokazali karakter i uspeli da uzvratimo za izjednačenje. Mogli smo i sa sva tri boda da se vratimo kući, ali obzirom na okolnosti treba biti zadovoljan i u narednom periodu raditi na eliminaciji nekih grešaka kako bismo ostvarili željene rezultate. Iamo jaku želju da uzmemo bodove u prvoj utakmici koju igramo kod kuće.-kaže Bjedov.

Izvor i foto:fkjavor.com