Vesti

Bojić u Čukaričkom do 2019

Fudbaler Čukaričkog Petar Bojić produžio je ugovor sa Čukaričkim do januara 2019. godine i svojoj ekipi poručio da ne sme da klone zbog krize rezultata već da vredno trenira.

Hvala klubu što mi je izašao u susret i produžio ugovor u trenutku kad sam povredjen što u Srbiji sigurno nije praksa. Klub mi je omogućio lečenje i individualne treninge u vrhunskim uslovima, pa se već zagrevam da se skroz priključim ekipi i stvarno je podrška koju sam dobio u svom klubu neprocenjiva”, rekao je talentovani vezista za sajt FK Čukarički.

Jedan od  standardnih prvotimaca pokidao je prednje ukrštene ligamente na utakmici domaćeg prvenstva 23. aprila ove godine.

Dva dana nakon te utakmice dobio sam dijgnozu povrede i odmah su me zvali iz kluba i obezbedili mi operaciju u Rimu na klinici Vila Stjuart kod vrhunskog hirurga Paola Marianija. Sve je proteklo u najboljem redu. Nakon 17 dana oporavka vratio sam se u Beograd i počeo privatno da treniram sa jedinom od najpoznatijih kondicionih trenera i stručnjaka za oporavak igrača Andreje Milutinovića. Njega je za mene angažovao moj klub i jako sam zahvalan i zbog toga“, naveo je Bojić.

Bojiću aktuelni ugovor ističe u januaru 2017. a novi je potpisao na dvogodišnji period.

Nadam se da će i u rezultatima naše ekipe sve doći na svoje i da ćemo početi da igramo kao u prethodnim sezonama. Trenutno smo u krizi rezultata i najvažnije je da ekipa ne pada, da se bori i vredno trenira“, poručio je Bojić za klupski sajt.

izvor:fkcukaricki.rs