Vesti

Borac zaustavio “čivijaše”

01.04.2018.

U okviru 29. kola Super lige Srbije, šabačka Mačva je na gostovanju ekipi Borca u Čačku poražena rezultatom 2:0. Golove za ekipu Borca postigli su Mateus Lima Cruz u 63. i Amer Dupovac u 79.minutu.

Šapčani su izuzetno važnu utakmicu u Čačku morali da odigraju bez tri standardna igrača, Bojana Matića i Lazara Ivića (zbog parnih kartona) i Filipa Arsenijevića koji još uvek nije u potpunosti sanirao povredu, a Nenad Gavrić je zbog povrede u ovaj susret ušao takoreći bez treninga.

Šef stručnog štaba FK „Mačva“ Dragan Aničić totalno drugačije izdanje očekuje u narednoj utakmici kada će ponovo svi momci biti u konkurenciji za sastav. „Nismo iskoristili svoje šanse, a domaćin je prvu pretvorio u gol. Osetilo se odsustvo Matića, Ivića, Arsenijevića i da je Gavrić praktično bez treninga odigrao utakmicu. Sa njima bi bila skroz drugačija priča. Biće spremni svi već za sledeću utakmicu i navijači će videti totalno drugačije izdanje“, rekao je Aničić.

BORAC: Mišić, Obradović, Perišić, Dupovac, Marinković, Čađenović, Zoćević, Stamenić(Kuveljić), Filipović, Lima(Lukić) i Knežević(Romanić).

Mačva: Dušan Puletić (G), Filip Pejović (K), Nemanja Tošić, Nenad Jovanović (Ivan Obrovac od 69.min), Igor Ristivojević, Mladen Lazarević, Predrag Jeremić (Lazar Vladisavljević od 76.min), Miloš Adamović, Nenad Gavrić, Nikola Milinković (Marko Đurišić od 69.min) i Miodrag Gemović.

 

foto.fkmacva