Vesti

C.Zvezda-Mokra Gora 5-2

Crvena zvezda: Stanković, Srnić, Račić, Rakić, Milošević, Milijaš, Poletanović, Adžić, Milić, Vujaklija, Pavkov.

Rezerve: Kahriman, An. Luković, Orlandić, Sikimić, Vučićević.

Mokra Gora: Đorđević, Izberović, Mihajlović, Đaković, Živić, Bašćarević, Radojević, Voštičć, Bešović, Vukosavljević, Sedlarović.
Rezerve: Stanić, Slavković, Milojević, Perović, Milosavljević, Karamatić, Tanasković, Rakić, Milošević.

 

Crvena zvezda je povela u 20. minutu utakmice, a strelac je bio Srđan Vujaklija. Nenad Milijaš je još jednom pokazao da je najbolji izviđač prekida, a Vujaklija je spretno glavom zatresao mrežu po prvi put.

Samo minut kasnije, Vujaklija je ponovo bio strelac. Ovoga puta, Slavoljub Srnić je bio u ulozi asistenta, a Vujaklija je sa desetak metara uspeo da povisi prednost Zvezde. U 28. minutu utakmice, Luku Adžića koji se požalio na povredu zamenio je Vanja Vučićević.

Do kraja prvog dela igre viđene su još tri zanimljive situacije. Mokra Gora je u 36. minutu smanjila rezultat preko Sedlarevića. Mokra Gora je mogla i do izjednačenja, ali iz izgledne prilike gosti nisu uspeli da pogode.

Igrao se 51. minut, Orlandić je iskoristio asistenciju Vanje Vučićevićai vratio Zvezdi dva gola prednosti. U 64. minutu Orlandić je ponovo zatresao mrežu, ovoga puta glavom, i pitanje pobednika od tog trenutka bilo je rešeno.

Nije bilo mnogo prilika sve do 81. minuta, kada je Nemanja Milićpostigao gol, a Petar Orlandić je ovoga puta bio u ulozi asistenta. Konačan rezultat utakmice postavljen je u 86. minutu, kada su fudbaleri Mokre Gore uspeli da postignu drugi gol za 5:2.