Vesti

Crnomarković otišao,Bjedov stigao u Ivanjicu

Đorđe Crnomarković stameni štoper Javor Matisa od danas će nastupati za  NK Olimpija iz Ljubljane.

Đorđe, koji je svoju karijeru počeo u FK Šumadija,  potpisao  je ugovor koji će ga vezati za Olimpiju naredne tri godine. Dvadesetdvogodišnji  defanzivac  je pored Šumadije nastupao još za Donji Srem  iz kog je prošle godine došao u Ivanjicu gde su ga dobre igre u dresu Javor Matisa  preporučile  najboljem l jubljanskom  klubu.

U Ivanjicu je iz golubovačke Zete stigao dvadesetsedmogodišnji napadač, Darko Bjedov, koji je tokom prošle sezone dao 18 golova. Sportski direktor Javor Matisa, Nikola Lišanin, kaže da su prezadovoljni što će Bjedov obući dres ovog kluba. Potpuno je siguran da će talentovani napadač imati odličnu realizaciju u superligašu iz Ivanjice.

Poslednjih pet godina nismo imali boljeg napadača, pratimo ga već neko vreme i znamo sve njegove kvalitete. Bez lažne skromnosti, veoma smo srećni što smo uspeli da sklopimo dogovor sa Darkom. Verujem da će mu prijati ova sredina, atmosfera u klubu i stručni rad. Samim tim očekujemo maksimum i zalaganje na terenu što je i preporučilo Bjedova proteklih sezona. Juče smo uspešno završili transfer Djordja Crnomarkovića u Olimpiju iz Ljubljane, zadovoljni smo jer se nastavlja trend sjajnih transfera koje ovaj klub omogućuje igračima. Sa takvom tradicijom nastavljamo i dalje. Vrata otvaramo mladim talentima koji uz stručni rad u ozbiljno organizovanom klubu napreduju i odlaze u naše najveće ali i inostrane klubove.-zaključio je Lišanin.

Njegovu priču činjenično potkrepljuju transferi igrača iz Javor Matisa u Zvezdu, Partizan, Čukarički, Olimpiju, i mnogobrojne inostrane klubove.

Darko Bjedov je karijeru započeo u Radničkom iz Obrenovca da bi je kasnije gradio u Čukaričkom, Mladenovcu, Zaječaru, Inđiji a poslednjih godinu dana bio je golgeter Zete iz Golubovaca.

 

Izvor:http://fkjavor.com