Vesti

Čukarički-Atlantas 4-2

Čukarički je pobedio Atlantas iz Litvanije rezultatom 4:2 (2:1) u drugoj kontrolnoj utakmici na Kipru. Ekipa iz Litvanije povela je u 13. minutu golom Kazlauskasa, ali je Čukarički  okrenuo rezultat u svoju korist  golovima u 23. i 33. minutu. U drugom delu igre precizan je bio kapiten Matić u 54, a zatim i Jevtić u 63, da bi protivnik umanjio prednost golom Raziunasa u 78. minutu.

Čukarički je bolju igru pokazao u drugom delu kada je mogao do vrha da napuni mrežu Litvanaca. Odlične prilike za golove propustio je dva puta Fofana i jednom strelac četvrtog pogotka  Aleksandar Jevtić. S druge strane, primljeni golovi opet su pokazali staru boljku Brđana odnosno individualne greške odbrane.

Čukarički : Pajović, Petar Jovanović, Živković, Mašović, Đurić, Docić, Kajević, Bojić, Zorić, Ožegović i Obradović. Čukarički drugo poluvreme: Petrić, Radić, Bašanović, Lagator, Tomić, Regan, Fofana, Srnić, Milojević, Jevtić i Matić.

Atlantas: Mikelionis, Bartkus, Obivalin, Fredgeimas, Shults, Šimkus, Dmitrev, Kazlauskas, Filipavičius, Chofu, Vereshak igrali su i Ridley, Gedminas, Guška, Šilisa, Raziunas, Bičkus i Šveikauskas.

izvor i foto-fkcukaricki.rs