Vesti

Čukarički-ČSK 5-0

U prvoj utakmici u 2017. godini i prvoj pod vođstvom Nenada Lalatovića Čukarički je sa 5:0 (3:0) pobedio ČSK Pivara na terenu sa veštačkom travom na Adi ciganliji. Reč je o prijateljskom meču, prvom od tri planirana u pripremnom delu u Beogradu.

Čukarički je poveo golom novog igrača Nemanje Obradovića, zatim je sa bele tačke bio precizan Asmir Kajević, a golgeterski niz nastavio je Petar Bojić u prvom i Zehrudin Mehmedović i Marko Šarić u drugom poluvremenu.

 

Čukarički : Petrić, Živković, Jevtić, Jovanović Petar, Matić, Mašović Erhan, Kajević, Docić, Lagator, Obradović i Bojić.

Čukarički drugo poluvreme: Pajović, Radić Sava, Bašanović, Đurić, Srnić, Mašović Alen, Jovanović Saša, Mehmedović, Šarić, Milojević i Tomić.

ČSK: Tankosić, Anđelković, Jelić Vukašin, Rudan, Vasiljević, Đurđić, Jelić Bojan, Tepić, Tadić, Mezei, Plavšić.

ČSK drugo poluvreme: Knežević G, Nikić, Jević, Radović, Stepanov, Vujošević, Tanasi, Nikodijević, Trifković, Nuri i Aćimović.

Susret je odigran po izuzetno hladnom vremenu, na terenu delimično pokrivenim snegom, ali su fudbaleri Čukaričkog pokazali veliku želju, volju i zalaganje.

Naredna prijateljska utakmica protiv BASK-a igaraće se 21. januara od 14 časova na Adi ciganliji, a poslednja u Beogradu 25. januara na istom mestu protiv Bačke. Ekipa sa Banovog brda 27. januara putuje na dvonedeljne pripreme na Kipar gde je planirano odigravanje sedam .

foto-fkčukarički.rs