Vesti

Čukarički startovao sa pripremama

15.06.2018.

Fudbaleri i stručni štab Čukaričkog započeli su danas pripreme za novu superligašku sezonu u koju kao i uvek ulaze sa velikim ambicijama. Prozivku je izvršio novi šef struke Simo Krunić, koji je tom prilikom i predstavljen.

Iz kluba su otišli Nemanja Milojević i Beko Fofana, dok je ugovor istekao Asmiru Kajeviću sa kojim je klub voljan da nastavi saradnju. Na Banovo brdo je za sada stigao samo Kosta Aleksić iz Bečeja. Iz omladinskog pogona prekomandovani su Vidosavljević, Tedić i Veličković, dok su Šošević, Đorđević i Šarić vraćeni sa pozajmice. Nenad Mirosavljević, potpredsednik Čukaričkog, potvrdio je da će do kraja prelaznog roka biti još odlazaka, kao i da su tome najbliži Miroslav Bogosavac i Petar Bojić.

Ekspedicija Čukaričkog će 28.juna otputovati u Sloveniju na dvonedeljne pripreme, a pre toga ekipa će odigrati dve prijateljske utakmice. Prvu će odigrati 23.juna protiv Bačke, dok će im 25.juna rival biti Radnik iz Bjeljine. U Sloveniji će ’’brđani’’ odigrati još pet kontrolnih utakmica. Za sada je poznato da će im protivnici biti Ural (30.jun), Maribor (6.jul) i Zorija (9.jul), dok će naknadno biti poznata imena preostala dva protivnika (3.jul i 12.jul).