Vesti

Čularički nadigrao Austriju Beč

Konačno i pobeda Čukaričkog na pripremama u Austriji. I to velika. Ostvarena protiv jednog od najboljih timova ove zemlje. U Sebodenu Čukarički je sa 3:1 (1:1) savladao Austriju Beč. Golove su za ekipu trenera Milana Lešnjaka postigli Alen Mašović u 33, Staniša Mandić u 53. i Filip Kneževć u 59. minutu. Jedini pogodak za Austriju bio je zaparvo autogol Lukaša Pjasentina u 44. minutu.

Kvalitetna utakmica u kojoj je rezultat bio primaran jer je ovo bila generalna provera pred kvalifikacije u Ligi Evrope koje nas očekuju. Zadovoljan sam kako su odigrali gotovo svi momci i njihovom angažovanjem. Planirali smo da veći broj momaka odigra 90 minuta, ali smo zbog prilično teških priprema odlučili smo da to promenimo i da ih ipak ne opterećujemo previše. Vrlo blizu je prva utakmica u sezoni i važno je bilo da svi igrači koji su danas dobili šansu budu maksimalni na terenu – rekao je posle utakmice Lešnjak.

Čukarički je meč počeo u sledećem sastavu: Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Pjasentin, B. Janković, Lagator, Kajević, Knežević, A. Mašović i Mandić. U protokolu su bili i Petrić, Čubraković, Bašanović, N. Janković, E. Mašović, Radić, Cvetković, Regan, Srnić, Matić, Šarić, Mehmedović, Šapić, Docić, Jovanović, Radonjić, Bailone.