Vesti

Devet novajlija u Bačkoj Palanci

26.01.2018,

Ekipa Bačke iz Bačke Palanke će u drugi deo prvenstva Super lige Srbije ući sa devet novih fudbalera koji su potpisali za “plave.

Novi igrači Bačke su: Nikola Dimitrijević, desni bek (Budućnost Dobanovci), Aleksandar Tasić, štoper (Moldavija), Nikola Zvrko, krilni napadač (Mladost Lučani), Igor Pantić, vezni (Šumadija, Aranđelovac), Rastko Šuljagić golman (Inđija Inđija), Luka Jovanić, napadač (Dinamo Pančevo), Miloš Bajić, vezni (Bugarska), Timotije Dodlek vezni (Moldavija), Nemanja Anđelković, štoper (Litvanija).

“Dovođenjem novih igrača nastojali smo pre svega da se dobro pojačamo, jer nam je cilj da ostvarimo bolji plasman od onog na kraju prvog dela prvenstva kada smo zauzeli trinaesto mesto. Želja nam je da popravimo plasman, pa smo zbog toga i doveli igrače, sa kojima ćemo nadam se to i ostvariti. Ovim, međutim lista pojačanja nije zaključena. Pokušaćemo da do kraja prelaznog roka, dovedemo još jednog ili dvojicu kvalitetnih igrača. Želim svima da se što pre zalaganjem, igrom i ponašanjem što pre nametnu, šefu stručnog štaba Zvezdanu Miloševiću “– rekao je Lazar Vještica tehnički direktor Bačke.