Vesti

Đorđević sanja Partizan

Jedan od momaka koji će u godinama koje dolaze biti uzdanica “hrabrih sokolova” je Luka Đorđević, napadač Zenita koji sanja plasman na veliko takmičenje u majici nacionalnog tima, trofej Lige šampiona, kao i da zaigra u klubu koji voli odmalena, Partizanu.

Crna Gora i dalje čeka plasman na veliko takmičenje. Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo Crna Gora je otvorila odlično do nesrećnog meča u Jerevanu.

“Svi znamo koliko smo blizu bili nestvarnog starta kvalifikacija, ali i dalje smo u dobroj poziciji i verujem da imamo šanse. U sledećem meču nas čekaju Poljaci sa Levandovskim koji je stvarno u ovom trenutku u samom vrhu napadača na svijetu i biće teško zaustaviti ga. Poljaci su generalno jaki, tvrdi i agresivni pa ćemo morati da budemo na najvećem nivou.”

Kada su u pitanju fudbalski ciljevi, Đorđević ih ima nekoliko.

“San mi je odlazak na veliko takmičenje sa reprezentacijom, osvajanje Lige šampiona i igranje u Partizanu. Za Beograđane navijam od rođenja i to je ušlo u krv, a volio bih naravno da jednog dana dobijem tu privilegiju da nosim crno beli dres.”

izvor-cdm.me