Vesti

Đurić-“Naredne sezone među tri prve ekipe”

Štoper Čukaričkog Đorđe Đurić kaže da je prvi deo priprema jako bitan za ekipu da bi ušla spremno kad dođe vreme za takmičarske utakmice i da u tom smislu na treninzima ovih dana rade naporno i jakim tempom.

“Prvih deset dana su najbitni da se ekipa spremi. Treninzi su naporni, mnogo trčimo da napunimo noge i pluća, da bi bili spremni kao pred prošlu polusezonu. U prolećnom delu se videlo da smo bili najspremniji”, rekao je Đurić.

Dodao je da mu je prijao tronedeljni odmor, ali da u jesenjem delu prvenstva ekipu očekuje više od 20 prvenstvenih i utakmice Kupa Srbije zbog čega moraju ozbiljno da rade.

“Nema razlike da li je šef tu ili ne. Radimo mnogo i sve kako se traži od nas. Novi igrači su se odlučno uklopili. Crnomarković trenira sa nama već neko vreme, Drinčić je super momak i atmosfera je stvarno odlična”, rekao je  snažni štoper.

Đurić je izrazio očekivanje da će Čukarički biti među tri najbolje ekipe na tabeli u narednoj sezoni, jer kako je istakao klub sa Banovog brda to zaslužuje. “Ne smemo da dopustimo da nam se ponovi prošla prva polusezona kad smo podbacili”.