Vesti

Drinčić:”Svi smo tu da pomognemo ekipi”

25.01.2018.

Kapiten Čukaričkog Nikola Drinčić ima najveću minutažu u našoj ekipi u prvom delu prvenstva, a u klubu pored svakodnevnih treninga vredno radi u teretani. U odigrane dve pripremne utakmice na terenu je bio prvih 45 minuta prve, a ostalo vreme je proveo u publici. Sem što saigračima svojim primerom najbolje pokazuje kakav treba da imaju odnos prema radu, zanimalo nas je kako kapiten vidi njihovo zalaganje, pre svega mlađih igrača na treninzima i pripremnim utakmicama i da li im sugeriše ukoliko primeti prostor da se unaprede.

Ovo što sam video iz publike na kontrolnim utakmicama mislim da smo igrali dobro obzirom da su igrači još teški, jer su stvarno i pripreme preteške. To zna svako ko radi sa (šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem) Lalom. Juče (drugi test protiv Bečeja) je čini mi se bilo čak pet igrača iz omladinske škole i većina mlađih na terenu, što je stvarno sjajno i deluje mi da se svako od njih zalaže da konkuriše za mesto u timu“, rekao je Drinčić.

Kako je pojasnio on od prvog dana u fudbalu ne menja svoj odnos prema radu. “Otkad igram isto se ponašam. Održavam se, a svaki dan je nešto novo. Dok god budem igrao, ja ću se tako ponašati. Što se mlađih tiče ne volim previše da im pričam, svako treba da polazi od sebe, a sigurno da uvek u svemu ima prostora da se unapredi. Zaista ih poštujem i tu sam da pomognem koliko mogu. Svi smo tu da pomognemo ekipi, a uvek će neki pojedinac iskočiti”.