Vesti

FK Iskra dobija reflektore na stadionu

06.03.2019.

Reflektori na terenu Fudbalskog kluba Iskra biće postavljeni sredinom aprila, što će tom klubu omogućiti da odigrava utakmice i u noćnoj varijanti, saopštila je predsednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević, najavljujući i početak radova na pomoćnom terenu tog kluba.

Ona je danas, povodom posete predstavnika Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG), ukazala da FK Iskra ove godine obilježava jubilej, 100 godina postojanja.

„Danas je bila prilika da, sa predsjednikom FSCG Dejanom Savićevićem, razgovaramo o investicijama koje su planirane. U našoj opštini je planirana investicija za ugradnju reflektora. Radovi idu veoma dobro, između 15. i 20. aprila biće kompletno gotovi radovi na rasveti FK Iskra, gdje će klub imati prilike da i u noćnoj varijanti odigrava utakmice. To je investicija vrijedna blizu 700 hiljada evra početi zemljani radovi na pomoćnom terenu FK Iskra.

Ona se zahvalila predsedniku FSCG Savićeviću na poseti i podršci koju je, kako je kazala, dao FK Iskra.

„Ovo će biti prilika da, za nekoliko meseci, imamo mogućnost da na proslavi jubileja, koji će biti u maju, gde će FK Iskra odigrati prijateljski meč sa FK Partizanom, pustimo u funkciju rasvjetu na glavnom terenu. U tom periodu biće odrađen i veliki deo radova na pomoćnom terenu“, rekla je Kovačević.